SubscribeNézd meg a Flickr oldalunkatKövess a Twitter/enKövess a Facebook/on

Rólunk

 
 
 

1991-ben nyitottuk meg az első üzletünket a Római lakótelepen, gördeszkák forgalmazására. Még abban az évben elkezdtük importálni a soros görkorcsolyákat Amerikából és így bővítettük a termékválasztékot.

1992-ben szerződést kötöttünk az akkor 75 éves kanadai BAUER céggel. Eleinte csak görkorikat, majd néhány év múlva jégkorikat is, későbbiekben pedig már a jéghoki felszerelések és kiegészítők teljes választékát importáltuk és kezdtük forgalmazni Magyarországon.

1996-ban a NIKE-BAUER fúziót követően létrejött a BAUER NIKE HOCKEY Inc., amely a jéghoki sport palettán lévő összes terméket gyártja, mégpedig a kezdő és amatőr kategóriától egészen a csúcs minőségig terjedően, rendkívül széles választékban!

Vállalkozásunk a kezdetektől saját import, nagykereskedő és kiskereskedő tevékenységet is folytat a sportszerek ezen szűk, speciális területén. Ennek köszönhetően is sikerült mindig ezen világszínvonalú termékeket a magyar jövedelmi viszonyokhoz közelítő, versenyképes, a nyugati áraknál jelentősen alacsonyabb áron forgalmazni.

1997-ben költöztettük üzletünket jelenlegi címünkre, ahol mind kiskereskedő partnereinket, mind egyéni vásárlóinkat a termékek széles választékával és jelentős állandó árukészlettel várjuk.

Munkatársaim, Marczi ZoltánnéBarcza Bálint, Szijártó Anna, Varjasi Mihály, Walthier Zoltán valamint jómagam, készséggel állunk rendelkezésre, korcsolyával, görkorival, esetleges egyedi rendeléssel kapcsolatos bármilyen kérdés tisztázására.

MARCZI ÁDÁM

- MARCZI SKATE / Ügyvezető tulajdonos -

© 2011.
Vissza a lap tetejére