A Rendelés Menete

12. A megrendelés menete

12.1. Regisztráció

A regisztráció a főoldal jobb felső sarkában található Belépés ikon alatt lehetséges. A regisztráció során egy e-mail címet és egy ahhoz tartozó jelszót kell megadni, melyek használatával a későbbiekben be lehet lépni a webáruházba. Mindezeken kívül vásárláshoz a Vásárló szállítási és számlázási adataira, valamint egy valós e-mail cím és telefonszám megadására van szükség. A regisztráció során megadott adatokat a Vásárló – a webáruházba történt belépést követően – a Fiókadatok menüpontban bármikor módosíthatja. A Marczi Skate nem vállal felelősséget a regisztráció során tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatok miatt bekövetkező szállítási és egyéb problémákért. A Vásárló a webáruházba történő regisztrációjával a Marczi Skate webáruház Általános Szerződési Feltételeit elfogadja. A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@marcziskate.hu  e-mail címre küldött írásos kérelme alapján a Marczi Skate bármikor törli.

12.2. A rendelés lépései

A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A KOSÁR TARTALMA gomb megnyomásával áttekintheti a kiválasztott termékek listáját. Itt változtathat a mennyiségen illetve törölheti a terméket. A PÉNZTÁR gomb megnyomása után válassza ki az átvétel és a fizetés módját.  Itt utoljára átnézheti a rendelését, illetve változtathat a szállítási címen. A megjegyzés ablakba plusz információt írhat nekünk vagy a futárcégnek.

12.3. Kedvezménykód

Ha van KUPONKÓD-ja, akkor azt írja be a beviteli mezőbe és a KUPON BEVÁLTÁSA gombbal érvényesítse azt! A rendszer ezután automatikusan megjeleníti és levonja a nem akciós termékekből a kedvezmény kód értékét. FONTOS, hogy az akciós termékekből ill. a szállítási költségből nem tudunk kedvezményt biztosítani!

12.4. A rendelés jóváhagyása (ajánlattétel)

Ön a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén – fizetési kötelezettséget von maga után.

13. A rendelés feldolgozása – a szerződés létrejötte

A rendelések feldolgozása folyamatosan és két lépcsőben történik. Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. A rendelésről először egyautomata visszajelzést kap.

13.1. Automata visszaigazoló e-mail

Ön a megrendelését követően az Eladótól kettő e-mail értesítést kap az Ön által megadott e-mail címre. Az első visszajelzés automatikus e-mail, mely csak annak tényét rögzíti, hogy az Ön megrendelése a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az Ön ajánlata elfogadásának. Amennyiben Ön azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az Ön adatait tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám, stb.), úgy Ön köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni. Amennyiben Ön a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@marcziskate.hu  e-mail címre küldött levélben vagy a 06 1 320 2895 telefonszámon, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe.

13.2. A szerződés létrejötte, az ajánlat elfogadása az Eladó által

Az Eladó az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során köteles egy második – nem automata – e-mail útján visszaigazolni az Ön ajánlatát. A Szerződés az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre. Önt az ajánlata abban az esetben mindössze 48 órás időtartamban köti, amennyiben azt a jelen általános szerződési feltételek 13.2. pontjában foglaltak szerint nem igazolja vissza az Eladó.

Előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott termék raktárunkban nem elérhető. A rendelések várható szállítási határidejét vagy azt, hogy a termék raktárunkban elérhető, minden megrendelés esetén megjelöljük a második visszaigazoló e-mailben. A raktárkészlet függvényében alakul tehát a tényleges teljesítési idő, azonbanerről Ön a második e-mailben tájékoztatást kap és jelezheti, hogy az Ön számára elfogadható-e ez. Amennyiben Ön nem tudja elfogadni a szállítási határidőt, és ennek tényét az Eladó által küldött második e-mailnek az Ön postafiókjába történt megérkezésétől számított 48 órán belül e-mail útján jelzi az Eladó felé, úgy a szerződés nem jön létre, és Önt fizetési kötelezettség, az Eladót pedig szállítási kötelezettség nem terheli.