A Visszaküldésről Bővebben

Amennyiben nem megfelelő Számodra, vagy csak nem tetszik az online megvásárolt termék, minden vásárlónak 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszaküldje, és a szerződéstől indoklás nélkül elálljon.

A vásárló a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot igénybeveheti, viszont az ezt meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért már felelős. Ez azt jelenti, hogy a vásárló kipróbálhatja a terméket, de ez a használat csak olyan mértékű lehet, ami alapján megismeri a termék tulajdonságát, jellegét. E feletti mértékű használatnál az értékcsökkenésért a vásárló felel. Például egy korcsolya esetében a termék tulajdonságának megismeréséhez elegendő a zárt térben történő felpróbálás, járkálás. A korcsolya megélezése és a jégen való használata már a szükséges kipróbálást meghaladó használatnak minősül.

A használtnak minősülő termékek esetében Munkatársaink megtagadhatják a méretcserét, vagy a termék árának visszatérítést.

Visszaküldés

A visszaküldött termék vételárát az elállásról való tudomásszerzésétől számított, maximum 14 napon belül visszatérítjük a vásárlónak. Viszont a vásárláskor kifizetett szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni

A vásárlónak visszajáró összeget, a vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza a Marczi Skate. A vásárló beleegyezése alapján a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhatunk, de a vásárlót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. Amennyiben a rendelésért OTP Simple Pay használatával fizettek, a pénzvisszafizetés a vásárláshoz használt szolgáltatáson keresztül történik (Fontos, hogy érvényesnek kell lennie a használt bankkártyának, különben a visszatérítés nem tud megvalósulni). Abban az esetben, ha a visszaküldött árukat ajándékkártyán levő összegből vásárolták, az összeg ajándékkártyán kerül visszafizetésre, az elköltött összegnek megfelelő összegben. Amennyiben utánvéttel fizettek a termékért, akkor a bankszámlaszám megadása esetén, utalással tudjuk visszafizetni a vételárat a lehető leghamarabb. A Marczi Skate mindaddig visszatarthatja a fent meghatározott összeget, amíg a vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta a megfelelő állapotban (sértetlen, tiszta termék, eredeti csomagolásban). A bejelentéstől számítva a vásárlónak 14 napja van arra, hogy visszaküldje a terméket részünkre.

Méretcsere

A hagyományos értelemben véve, a termék méretcseréjére egy lassabb folyamat. Amennyiben egy adott modellből más méret érdekel, de szeretnél meggyőződni arról, hogy az nem tűnik el az ajánlatok közül, mielőtt a visszaküldött rendelésed megérkezne hozzánk. Azt javasoljuk, hogy vásárold meg az új terméket, amilyen hamar csak lehet, és küldd vissza az eredetileg megvásárolt terméket a visszaküldés eljárásának megfelelően. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a befizetett összeget a lehető leghamarabb visszafizessük. A jogszabályban meghatározott maximum 14 napon belül a visszafizetést teljesítjük.