Fizetési Lehetőségek

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.  Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)

Csomagjaink házhoz szállítását a GLS futárszolgálat végzi. Csomagodat a teljesített státuszra állítást jelző e-mailt követő munkanapon fogja a futár kézbesíteni. A kézbesítés napján a futárszolgálattól kapsz egy értesítő e-mailt is: lehetőséged van módosítani a kézbesítés időpontját és címét, valamint megtalálod a futár elérhetőségeit is. Az utánvétes szolgáltatás megrendelésével a csomag ellenértékét készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlítheted. A futár a bankkártyás fizetésről bizonylatot nyomtat ki.

Személyes átvétel esetén a megrendelt termék a visszaigazoló e-mailes értesítést követően átvehető üzletünkben nyitvatartási időn belül. Boltunkban készpénzzel és bankkartyával egyaránt fizethetsz.

pénz ikon
OTP Simplepay ikon
GLS ikon