Hűségpont rendszerünkről bővebben

Hűségpont rendszer

Most hűségpontokat gyűjthetsz, ha nálunk vásárolsz! Hogyan működik? Nagyon egyszerűen. Miután megvásárolsz egy terméket a marcziskate.hu oldalon, automatikusan hűségpontokat írunk jóvá Neked. A pontrendszer igénybevételéhez mindenképpen regisztrált vásárlónak kell lenned. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod a következő vásárlásaid során. A hűségpontoknak nincsen lejárati idejük, illetve nincsenek maximálva, tehát bármeddig gyűjtheted őket.

 

Hány pontot kapok egy vásárlás után?

Minden vásárlást követően, minden elköltött 100 Ft után 5 hűségpontot írunk jóvá (tehát minden vásárlás értékének 5%-át). Az így összegyűjtött pontok részben, vagy akár egyben is levásárolhatóak.

 

Mennyit érnek a hűségpontjaim?

1 db hűségpont 1 Ft-nak felel meg.

 

Honnan tudom, hogy hány hűségpontom van?

Belépést követően, a jobb felső sarokban lévő Fiókom alatt, a Pontjaim menüpontra kattintva megtalálható a jóváírt hűségpontok összege. Ezen kívül a kosár tartalma és a vásárlás véglegesítése során is látható a beváltható pontok mennyisége.

 

Hogyan tudom beváltani a hűségpontokat?

A vásárlási folyamat során a kosár tartalma és a pénztár oldalon is megtalálható a hűségpontok beváltásához szükséges beviteli mező. Számszerűen kell megadni, hogy hány pontot szeretnél felhasználni. Ezután a Beváltom gombra kattintva véglegesíteni a folyamatot.

 

Ha személyesen az üzletben veszem át a megrendelést, akkor is gyűjthetek hűségpontokat?

A hűségpontokat természetesen ebben az esetben is jóváírjuk.

 

Felhasználási feltételek:

Kizárólag regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.

A hűségpontok csak a macziskate.hu webáruházban történő vásárlások folyamán gyűjthetőek, és kizárólag online vásárlások során lehet felhasználni őket.

A pontok a rendelések teljesítésekor íródnak jóvá.

A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.

Az összegyűjtött pontokat nem lehet másra átruházni.

Lemondott, vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.

A szállítási költség után nem írunk jóvá pontokat.