Mutasd mind a 3 találatot

 • Szűrés
 • Sorrend:
 • 15 900 Ft

  Az NSX sípcsontvédő kiváló választás lehet azok számára, akik újak a jégkorongban, vagy azoknak akik megfelelő funkcionalitást keresnek megfizethető áron.

  A belső rész tépőzárral rögzített, így könnyen eltávolítható és egyszerűen tisztítható, mosható/szárítható. Alul egy szélesebb, felül egy keskenyebb rugalmas heveder gondoskodik a megfelelő rögzítésről.

  ELÉRHETŐSÉG:

 • 44 925 Ft

  A Supreme 2S PRO sípcsontvédő a SUPREME széria csúcskategóriája.

  Azoknak a játékosnak ajánljuk, akik a maximális kényelem mellett, a legmagasabb szintű védelmet szeretnék megkapni. Illetve, akik ismerik a csúcskategóriás felszerelés adta előnyöket mind a mozgékonyságban, mind a védelemben. A SUPREME szériára jellemző testhezállósággal és kényelemmel rendelkezik. Az AMP osztott felépítésű technológia teszi lehetővé a még erőteljesebb és hatékony korcsolyázást. Végül a legmagasabb szintű ütéselnyelésről a térdkalácsnál elhelyezett Poron XRD habanyag, illetve a vádlinál található Curv Composite anyag gondoskodik.

  ELÉRHETŐSÉG:

 • 28 300 Ft

  A VAPOR X2.9 sípcsontvédő megtervezésénél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy kombinálják a kedvező súlyt, a védelmet és a mozgékonyságot.

  Azoknak a játékosoknak ajánljuk, akik a játék közben szeretnék érvényesíteni agilitásukat és gyorsaságukat. A X2.9 sípcsontvédő könnyű szerkezete ellenére, kiváló védelmet nyújt heti többszöri használat mellett is. Ami a kialakítását illeti, a térdvédő héj széles, mély kialakítású és a lábszárvédő héj lefelé szűkül. A fokozott védelmet az elől található X-LITE SHIELD és a vádlit borító MID-DENSITY Foam garantálja. A belsejében használt Thermo Max anyag felel az izzadság elvezetéséért, ami nagyban növeli a játékos komfort érzetét.

  ELÉRHETŐSÉG:

Ár

Ár:
Alaphelyzet

Felhasználási Szint

Méret

Alkategóriák

No products were found matching your selection.

Viewed

Mostanában Megtekintett

Close

Gyorsnézet

Close

Categories

Kosaram

Close

Kívánságlistám

Close