Eredmény megjelenítése

 • Szűrés
 • Sorrend:
 • ÚJ
  23 500 Ft

  A láb csontok, szalagok és inak összetett rendszere, amelyek mindegyike megterhelésnek van kitéve korcsolyázás közben.

  Az Aetrex® Skate Orthotics személyreszabottan segít erőteljesebb lépéseket generálni azáltal, hogy kitölti az extra teret a cipőben és így a lábat stabilizálja – minden lépésnél fokozza a teljesítményt.
  A több, mint 50 millió lábszkennelésből származó adatok felhasználásával az Aetrex® – az ortopédia iparág területén vezető szerepet betöltő cég – a Bauer Hockey-vel együttműködve kifejlesztett három korcsolya-specifikus betétet, amikkel segít ellensúlyozni a gyakori lábproblémákat, például a túlzott pronációval járó kellemetlenségeket, a láb elülső nyomását és a nem megfelelő támaszt.

  Fit A – alacsony-lapos ívű és magas pronációjú bokák számára készült. Ezt a talpbetétet a középhátsó lábtámasz és hosszanti ívtámasz jellemzi, így a lábad egy vonalban marad, a túlzott pronáció visszaszorul, és a lábad kényelemben van.
  Fit B – közepes ívű és minimális pronációjú bokák számára készült. Ezt a talpbetétet úgy tervezték, hogy segítse a láb stabilizálását, és javítsa a teljesítményt minden lépésben.
  Fit C – olyan játékosok számára készült, akiknek magas a bokaíve és a láb elülső nyomása. Ez a talpbetét segít megkönnyíteni a lábközépcsont terhelését, egyenletesebben osztja el a bokaív nyomását, így remekül érezheted magad a korcsolyában.

  Minden talpbetét kettős sűrűségű poliuretán szerkezettel, a felső rétegekben memóriahabbal és szellőző lábfejrésszel rendelkezik.

  ELÉRHETŐSÉG:

EU Méret

Szélesség

No products were found matching your selection.

Viewed

Mostanában Megtekintett

Close

Gyorsnézet

Close

Categories

Kosaram

Close